Belföld

Telefondíj és havidíj mentes Internet szolgáltatást indít a VIVAnet Magyarország Kft.

A VIVAnet Magyarország Internet Szolgáltató 2001. december 16-án indítja netDomino+ elnevezésű telefonos Internet szolgáltatását, melynek használatáért nem számláz telefonhasználati díjat a telefonszolgáltató. A szolgáltatásnak nincs havi előfizetési díja, kizárólag az Interneten töltött idő alapján kell a használati díjat megtéríteni.

A MATÁV Rt és a VIVAnet Kft között létrejött szerződés értelmében, a VIVAnet 06/51 601-206-os telefon számán keresztül Internetező felhasználóknak a MATÁV a jövőben nem számít fel sem használati díjat (perc költséget), sem kapcsolási díjat.
A VIVAnet a szám használatát csak az erre külön szerződést kötő ügyfeleinek teszi lehetővé. Az Internet használatért felszámított díj kedvezőbb mind a helyi hívás, mind a normál 51-es számon keresztüli Internet elérés perc díjánál. A használati díj szolgáltatás-csomagtól függően 4,40Ft/pec+ÁFA – 5,80Ft/perc között alakul. Emiatt napközben kedvezőbb a használata, mint az ún. “ingyenes Internet szolgáltatók” hívása, melyek telefondíja 6Ft/perc+ÁFA.
A netDomino+ csomag előre meghatározott idejű telefonos Internet használatot tesz lehetővé, mely 12 hónapon belül bármikor felhasználható. Sem napon belüli (napszak szerinti), sem havi megkötés nincs a használatra. Akár délelőtt, akár este is használható. Nincs havi díj, nincs havi számla. Ha elfogy az időkeret, akkor ismét vásárolható a szolgáltatáshoz további használati idő, azaz feltölthető. Jelenleg 5, 10, 25, 50 és 100 órás kezdő és feltöltő csomagok kaphatóak. Bármely kezdő csomaghoz, bármely feltöltő használható. Ha a 365 nap elteltével még van fel nem használt időkeret, akkor az nem vész el, de csak egy feltöltés vásárlásával lehet a továbbiakban felhasználni ezt az időt. (A feltöltőben lévő időkeret hozzáadódik ehhez a maradék időkerethez.)
A csomagok használhatóak ISDN128k Multilink üzemmódban, de ekkor a felhasznált idő duplán számít. A csomagokban 2db független e-mail cím is található.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik