Belföld

Igény az őszinteségre

Mind a vállalati szférában, mind a magán életben megnőtt az igény az őszinteségre, ezt mutatják a Poliscope Detektív Iroda tapasztalatai.

A cég vezetője Barabás Gábor szerint ugyan nincs közvetlen kapcsolat a New Yorkban szeptember 11.-én történtek és az elmúlt két hónap alatt ötven százalékkal megnövekedett rendelésállományuk között. Megfigyelhető azonban, hogy a nagyobb cégek óvatosabbak lettek, fokozottabban törekednek a belső biztonságukra.

Természetesen a detektív iroda partnereiről szigorúan bizalmasan kezeli az információkat. Az új megrendelői körből azonban az derül ki, hogy elsősorban a vagyonbiztonsági és információvédelmi szempontból különösen veszélyeztetett intézmények veszik igénybe szolgáltatásaikat. Új partnereik között vannak biztonsági szolgálatok, pénzintézetek, biztosító társaságok, high-tech cégek, nagy bevásárlóközpontok, szállodák, szállítmányozási és logisztikai cégek.
A Poliscope Magyarországon egyedülálló komplex szolgáltatása a tényfeltáró megbízhatósági vizsgálat. Ezzel pontos képet tudnak adni arról, hogy az ott dolgozóknak, vagy az újonnan alkalmazottaknak van-e valami a “fülük mögött”. A polygraph berendezéssel, amelyet a köznyelv hazugságvizsgáló néven ismer, hiteles választ tudnak kapni a vizsgált személy őszinteségéről, szavahihetőségéről, előéletének homályos pontjairól, nemkívánatos kapcsolatairól, zsarolhatóságáról, eltitkolt valós anyagi helyzetéről. A poliscoposok a polygraph mellett drogteszt vizsgálatot is alkalmaznak. Ennek lényege, hogy laboratóriumi vizsgálattal, kétséget kizáróan, meg tudják állapítani, hogy a hajszál tulajdonosa 60-90 napon belül fogyasztott-e valamilyen kábítószert.
A Poliscope Detektív Iroda a legmodernebb információ szerzési metodikáját sikerrel alkalmazza a magánszféra különböző területein is. Különösen jó eredményeket értek el a megcsalt férjek és feleségek problémáinak megoldásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik