Belföld

II. Magyar Vezérigazgató Találkozó – a Central European Business Center háromnapos konferenciája

A legnagyobb 200 magyar vállalat csúcsvezetőinek részvételével rendezi meg a II. Magyar Vezérigazgató Találkozó című háromnapos konferenciát a Central European Business Center (CEBC) 2001. október 17 - 19. között a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszállodában. A találkozó vezérgondolata: Változó gazdasági helyzet - Időtálló Stratégiák.

A mostani találkozót az idén áprilisban Parádsasváron megrendezett első, hasonló gondolattól vezérelt esemény sikere hívta életre. Az idei találkozón, a felsővezetők saját szemszögükből próbálják bemutatni, illetve közösen megvitatni a hazai és a nemzetközi gazdasági környezetben bekövetkezett, illetve várható változásokat, vállalatvezetési szempontból fontos jelenségeket, tendenciákat. A három nap olyan további kérdéskörök megvitatására nyújt majd lehetőséget, mint a környezeti kihívásokra adott vállalati reakciók: milyen célokat tűznek ki maguk elé a vállalatok, hogyan kívánják azokat elérni, mennyire sikeresek, életképesek ezek az elképzelések. Szó esik majd a stratégiai célok elérésének feltételrendszeréről, módszereiről, technikáiról: hogyan szervezik meg magukat a vállalatok, milyen rendszereket építenek fel, hogyan kezelik a tudástőkéjüket.

A kérdések megvilágításában olyan jelentős vezetők segítenek majd, mint a konferencia főelőadója Varga Mihály Pénzügyminiszter, valamint Fodor István az, Ericsson Magyarország vezérigazgatója, vagy Polányi Sándor a Vivendi vezérigazgatója és még sokan mások.

Mint azt Somogyi Péter, a CEBC ügyvezető igazgatója elmondta: “a Vezérigazgató Találkozó lényege, hogy egy napot együtt töltsenek a legjelentősebb magyar ipari és szolgáltató cégek vezérigazgatóit, amely során – a konferencia formális és informális perceiben – megvitathatják Magyarország és a térség gazdaságának helyzetét. Az előadások során a legjobb hazai előadók aktuális témákra reflektálnak. Ahogy a mottónk is jelzi: Üzlet és vezetés Magyarországon – konferencia azoknak, akiknek érték a kapcsolat.”

A CEBC-ről

A Central European Business Center (CEBC) 2000. szeptemberében alakult és azóta a hazai rendezvénypiac meghatározó szereplője, legfőbb tevékenységi köre szakmai konferenciák szervezése csúcsvezetők részére. A CEBC rendezvényeinek célja a gazdasági interakció elősegítése a magyar informatikai korszakváltásban és minőségi Networking események létrehozatala csúcsvezetők részére. A CEBC tevékenysége során több jeles szakmai konferenciát szervezett. 2000. decembere óta a következő témakörökben rendeztek konferenciákat:
-Távközlési Liberalizáció Konferencia
-Hotel & Internet szakmai konferencia
-Különböző technológiák, üzletágak és szolgáltatások konvergenciája
-Az Internet adta lehetőségek a szolgáltatóknak
-I. Vezérigazgató találkozó (Az E-business integrálása a nagy szervezetekben; Stratégiai Internetes Üzletvitel Csúcsvezetőknek.)
-Új üzleti modell (felkészülés a változó követelményeket támasztó digitális világra, a legújabb trendek bemutatásával)
-I. Főinformatikus találkozó

További információk a http://www.cebc.hu című honlapon találhatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik