Belföld

Egyre népszerűbb a Top Prémium

Több mint félmilliárd forintos forgalomnövekedéssel járt a Top Prémium ajándék utalvány egy évvel ezelőtti bevezetése a Ticket Restaurantnál, Magyarország első számú étkezési jegy forgalmazójánál, tudtuk meg Koszmovszky-Pellet Laurentól, a Ticket Restaurant ügyvezető igazgatójától.

Az utalvány, amely alkalmas ajándékozásra, év végi jutalmazásra vagy premizálásra, első sorban azért népszerű, mert kedvezőbb adózású, mint a készpénz. Amennyiben a munkaadó nettó 20.000 forint ajándékot kíván munkavállalójának adni, készpénz esetén ez több mint két és félszeresébe 47.826 forintjába kerül. Ugyanakkor, ha a vezető ajándék utalvánnyal fejezi ki elégedettségét, a nettó 20.000 forint csak 36.000 forintjába kerül. További előny, hogy a cégek is ajándékozhatnak alkalmazottaiknak évente háromszor 500 forint adómentesen.
A Top Prémium utalványokat ma már országszerte 2000 boltban fogadják el a közértektől a barkács áruházakig, a könyvesboltoktól az utazási irodákig. Az ajándékozásra szánt jegyeket kérésre, akár díszcsomagolásban, személyre szóló üzenetekkel is ellátják. Az Accor Csoporthoz tartozó cég a Ticket Restaurant étkezési utalványokkal 1993 óta van jelen Magyarországon, forgalmuk napjainkban meghaladta az évi 7 milliárd forintot. Utalványaikat több mint 380 ezren használják, 8000 céggel állnak rendszeres, jellemzően havi kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik