Belföld

Kiváló minősítést kaptak a 3Com új Ethernet LAN kapcsolói

A 3Com bejelentette, hogy a versenypiacot vizsgáló Current Analysis cég közelmúltban megjelent elemzése szerint a 3Com kiváló árfekvésű új 10/100-as drótsebességű kapcsolói kiemelkedő hálózati teljesítményt és gazdag funkcionalitást nyújtanak.

A Current Analysis “Hogyan nyerjünk?” című taktikai elemzésének részét képező anyagból kiderül, hogy az összes hasonló – például 4. rétegbeli priorizálást alkalmazó – 24 portos kapcsoló közül a 3Com SuperStack 3 Switch 4400 kapcsolók portonkénti ára a legalacsonyabb. Ezen felül a SuperStack 3 Switch 4300 elismerten a legkedvezőbb árú nagy sűrűségű kapcsoló. Ezek a kapcsolók támogatják a kritikus fontosságú vállalati alkalmazásokat, és biztonságosan kötik össze az alkalmazottakat az ügyfelekkel, a partnerekkel és az erőforrásokkal.
“A 3Com új SuperStack 3 Switch 4400 a helyi hálózati kapcsolás új generációját jelenti: funkciókban gazdag, fel van készítve a konvergenciára, ára pedig rendkívül vonzó. A SuperStack 3 család új tagjai a nagyvállalatoknak rendkívül költséghatékony megoldást kínálnak, és fenyegetést jelentenek a versenytársak hasonló termékeire az ár, a teljesítmény és a funkcionalitás terén” – fejtette ki Joe Conover, a Current Analysis vállalat e-business területének vezető elemzője. “A LAN-kapcsolás piacán ma vérre menő harc folyik, amelyben új jellemzői és árszintje révén a 3Com taktikai előnyt élvez a más gyártókkal folyó éles versenyben. A 3Com feljebb emelte a lécet, és ezzel nehezebbé tette versenytársai helyzetét.”

“A Current Analysis részletes felmérése tovább erősíti azt a szilárd
meggyőződésünket, hogy a 3Com LAN-kapcsolóinak lehetőségeivel, könnyű
kezelhetőségével és kiváló ár/teljesítmény viszonyával sikerül további vállalati
ügyfeleket is megnyerni” – jelentette ki Lehner Tamás, a 3Com Hungary Kft
ügyvezető igazgatója.

A SuperStack 3 Switch 4400 és a SuperStack 3 Switch 4300 kiegészíti a 3Com versenyképes termékkínálatát a hálózati megoldások terén, amelybe beletartoznak a piacvezető Gigabit Ethernet kapcsolók, a hálózati telefónia, valamint a webes és a vezeték nélküli megoldások. A 3Com a közelmúltban megkezdte Switch 4005 kapcsolóinak szállítását is. Ez a készülékházas kivitelű, változtatható méretű 3. rétegbeli megoldás bővíti a 3Com moduláris kapcsolóinak kínálatát, amely eddig a Switch 4007 kapcsolóból állt.

A 3Com cégről

A 3Com könnyen használható termékeivel és megoldásaival az egyéni és vállalati felhasználók egyszerűbben érhetik el az információkat és szolgáltatásokat. A vállalat hozzáférési infrastruktúrákat és IP szolgáltatási platformokat is kínál szolgáltatók számára. További információk találhatók a cég sajtóközpontjában: www.3com.com/pressbox.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik