Belföld

3Com bővíti nagysebességű, piacvezető LAN-kapcsolóinak családját

Az új megoldások intelligensen vezérlik a hálózati adat és beszédforgalmát. Kimagasló teljesítményt és gazdag funkcionalitást nyújtanak, elérhető áron. A mai gazdasági környezetben a vállalatok célja - méretüktől függetlenül - hogy növeljék hatékonyságukat és üzleti alkalmazásaik használhatóságát. Ehhez a lehető legrugalmasabb és az alapvető csatlakoztathatóságot maradéktalanul biztosító megoldást keresik. A nagy teljesítményű, elérhető árú eszközök iránti kereslet kielégítésére a 3Com bejelentette, hogy kapcsolóinak és felügyeleti termékeinek kínálatát négy új termékkel bővíti.

Az Ethernetes kapcsolás terén hagyományosan úttörő szerepet játszó – egyszerű, megbízható és költséghatékony megoldásokat nyújtó – 3Com új termékei a SuperStackŽ 3 Switch 4400 alkalmazásszintű, toronyba építhető, 10/100-as Fast Ethernetes kapcsoló, a SuperStackŽ 3 Switch 4300 nagy portsűrűségű, 48 portos, 10/100-as Fast Ethernetes kapcsoló, valamint a SuperStackŽ 3 Switch 4005 moduláris, 10/100/1000-es harmadik rétegbeli Ethernetes kapcsoló. A 3Com felügyeleti szoftverének legújabb verziója a felügyeletet egy újabb szinttel bővíti, támogatja a most bejelenett eszközök 4. réteg beli funkcióit.

“A 3Com műszaki szakértelmének köszönhetően, továbbá az ASIC lapkák használata révén jelentősen csökken az új technológiák bonyolultsága és ezzel párhuzamosan az ár/teljesítmény viszony is javul” – jelentette ki Lehner Tamás, a 3Com Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Nemzetközi értékesítési partnereivel együttműködve a 3Com még sokoldalúbb és még könnyebben használható eszközöket szállít, hogy a vállalatok világszerte kiaknázhassák a nagy sebességű kapcsolt Ethernet előnyeit.

A vállalati környezet változásai miatt a vállalatok számára még fontosabbá vált
ˇ a hálózat használhatósága az e-business és az internetes alkalmazások terén;
ˇ a partnerek, beszállítók és ügyfelek mélyebb bevonása a szervezetbe a hozzáférés kiterjesztésével, de a folyamatok és a biztonság erős kézbentartásával;
ˇ rugalmasságuk fokozása – a költségek csökkentésével együtt – hogy átvészeljék a piaci kereslet/kínálat ciklikus változásait.

A most bejelentett új termékek a csatlakozási igények széles körét fedik le és tovább bővítik a 3Com költséghatékony, piacvezető SuperStack 3 LAN-kapcsolási megoldásainak kínálatát, amelynek tagjai a piacvezető SuperStack 3 Switch 4900 Gigabit Ethernetes kapcsolócsalád, a SuperStack 3 Switch 3300 család, a SuperStack 3 Baseline felügyelet nélküli termékek, a nagy portsűrűségű, moduláris Switch 4007, valamint a 3Com Network Supervisor felügyeleti szoftver.

Új megoldások egyedülálló garanciákkal

A 3Com garantáltan elérhető árú és egyszerűen használható új hálózati termékeit rendkívül versenyképes jótállás és szerviz, valamint támogatási csomagok egészítik ki. Az innovatív, webes felületű hibajavító eszközöktől – amilyen például a 3Com Knowledgebase – a széles körű tervezési és megvalósítási szolgáltatásokig a 3Com teljes körű támogatása egyszerűvé teszi a használatot és növeli a felhasználók elégedettségét. A vállalat nemzetközi viszonteladói programja keretében az értékesítési partnerek széles körű képzést és szolgáltatásokat kaphatnak, amelyeket saját testre szabott szolgáltatásaikkal egészíthetnek ki.

Négy új 3Com Ethernetes kapcsoló

Az alábbiakban további részletek olvashatóak a 3Com új, nagy sebességű Ethernetes kapcsolóiról és a 3Com Network Supervisor felügyeleti szoftverének új verziójáról:

A 3Com SuperStack 3 Switch 4400 az alkalmazási (4.) rétegben működő, toronyba építhető 10/100-as Fast Ethernetes kapcsolóplatform, amely a vállalatoknak méretüktől függetlenül innovatív technológiát és költséghatékony megoldást nyújt. A 4. rétegben kapcsoló SuperStack 3 Switch 4400 priorizálja a hálózat fontos forgalmát, például a beszédátvitel és az erőforrás-gazdálkodás (ERP) adatait. Ezzel intelligenciát visz a hálózatba, és a hálózat működését a vállalat céljaihoz igazítja.

A 3Com SuperStack 3 Switch 4300 a 3Com nagy portsűrűségű és teljesítményű 10/100-as kapcsolója, amely 48 portot és akár négy rendkívül nagy sebességű bővítő portot nyújt az iparágban egyedülállóan kedvező áron.

A 3Com Switch 4005 egy 10/100/1000 Mb/s sebességű moduláris, integrált, 3. rétegbeli kapcsoló, amely bármilyen méretű vállalatnak elérhető áron kínál egyszerű megoldást a nagy rendelkezésre állás, a gazdag funkcionalitás és a kiváló teljesítmény feláldozása nélkül.

A 3Com Network Supervisor Version 3.0 már támogatja a 3Com most bejelentett új kapcsolóit. Az ingyenes alkalmazás egyik új jellemzője, hogy innovatív, varázslóvezérelt konfigurátorral segíti a 4. rétegbeli kapcsolás jellemzőinek beállítását, ami rendkívül egyszerűvé teszi a forgalom teljes hálózatra kiterjedő priorizálását.

A 3Com cégről

A 3Com könnyen használható termékeivel és megoldásaival az egyéni és vállalati felhasználók egyszerűbben érhetik el az információkat és szolgáltatásokat. A vállalat hozzáférési infrastruktúrákat és IP szolgáltatási platformokat is kínál szolgáltatók számára. További információk találhatók a http://www.3com.hu/ címen vagy a sajtóközpontban: www.3com.com/pressbox.
További információ:

Lehner Tamás
3Com Hungary
Tel: 430-2430
E-mail: tamas_lehner@3com.com

Névai Gábor
PeppeR Kommunikációs Ügynökség
Tel: 326-5313
E-mail: g.nevai@pepperpr.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik