Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: saját DNS-képünk a falon

Korábban a Csúcsfogyasztóban:
Monitorkaméleon
Süssön pirítóst a tenyerében!
Adathordozó sushi

Adrian Salamunovic és Nazim Ahmed máris hatalmas sikert könyvelhet el szabadalmaztatott ötletük megvalósításából. Többek közt a “Helyszínelők” című filmsorozatban is láthattunk ilyen DNS-portrékat, amelyek segítettek a filmben nyomozóknak is. Mára már a világ több mint 50 országába kézbesítik műhelyükből a megrendelők DNS-éből nyert portrékat – írja az Izoom.hu.

Csúcsfogyasztó: saját DNS-képünk a falon 1

A cég weboldalán a vásárló kiválasztja a neki tetsző színkombinációt, méretet, majd megteszi rendelését. Ezek után a cég küld egy mintagyűjtő csomagot tégellyel, használati utasítással. A szánk belső faláról kell mintát venni, amelyet vissza kell küldeni a megadott címre. Ők számítógéppel analizálják és kinyerik a mintából a DNS-ünket, és előállítják belőle a portrét a már előre kiválasztott színskálával és akár háttérvilágítással is. Legvégül elküldik nekünk a kész portrét. A DNS-portré mellett lehetőség van ujjlenyomat- és ajakportrét is rendelni.

Csúcsfogyasztó: saját DNS-képünk a falon 1

A terméket ajánljuk zseni gyermek összehozásán fáradozó pároknak, hipochondereknek, valamint szerelmeseknek. („Drágám, itt a nyálmintám vizuális megjelenítése.”)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik