Élet-Stílus

Áll a bál az Arsenalnál

A BBC értesülései szerint már nem William Gallas az Arsenal csapatkapitánya, és a társait nyilvánosan kritizáló védő nem is utazott el csapata soros bajnokijára.

A BBC úgy értesült, hogy Arsene Wenger már nem hunyt szemet Gallas újabb „baklövése” fölött, s felmentette a csapatkapitányi tisztségéből, továbbá: a francia menedzser nem számít honfitársára a szombati bajnoki meccsen.

A 31 éves védő nem is tarthatott a csapattal a Manchester City elleni idegenbeli találkozóra, miután a nyilvánosság előtt kritizálta a játékostársait („azok nem elég bátrak” – mondta), míg szerinte egyikük kifejezetten rombolja a csapatszellemet.

Le kell adnia a karszalagot

Le kell adnia a karszalagot

Gallas 2006 szeptemberében igazolt a Chelsea-től az Arsenalba, és 2007 augusztusától volt az „ágyúsok” csapatkapitánya. Többször azonban nem ennek megfelelően viselkedett.

Az előző szezonban – egész pontosan februárban -, a Birmingham elleni találkozón egyik játékostársával és a kispaddal veszekedett, nem tudta elviselni, hogy az ellenfél a végén egyenlített, majd a 2-2-es meccs lefújása után elsírta magát.

Októberben pedig azzal dühítette fel Wengert, hogy cigivel a szájában pózolt egy éjszakai bárban, és erről fotó is készült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik