Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: Rubik Ernő beájulna!

Rubik Ernő beájulna, ha meglátná ezt az asztalt. A gigantikus Rubik-kocka arányos mása gyerekkorunk idegőrlően komplikált logikai játékának.

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

A világ legkeményebb mobiltelefonja
Tíz nem szokványos ajándék
Zene az egész testnek


Ez az asztal az egyetlen Rubik-kocka, amit sohasem kell majd forgatni, tekerni, kirakni. Egyrészt mert nem lehet vele játszani, másrészt mert kirakott állapotban árulják az akrilból készült asztalt.

Kiválóan lehet társasjátékot játszani rajta, de egy magánóvodában is nagy sikere lenne. Remek darabja lehet egy hangulatos kávézónak, vagy egy fiatalok lakta bohém lakásnak is. A Rubik-kocka kirakó vb-n díszletnek javasoljuk.

Az ára kereken 600 dollár, ami egy asztalért sok, ahhoz képest viszont nem, hogy a különleges formájú és funkciójú “designer” asztalokért gyakran több ezer dollárt is elkérhetnek. A gyártó az asztalok után jogdíjat fizet Rubik Ernő jogutódjának, így „A kocka” feltalálójának is jut az amerikai termék sikeréből.



Csúcsfogyasztó: Rubik Ernő beájulna! 4

Nem tekerni, melléülni.



Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik