Poszt ITT vélemény

Internetadó: figyelemelterelés vagy putyinizmus?

Ha figyelemelterelésnek szánták, akkor a gyerek matek egyeséről egy igazgatói intővel sikerül elterelni a figyelmet.

Barátaim (természetesen az interneten) azt mondták, hogy szerintük az internetadó figyelemelterelés, mert azt a gyalázatot, melyet legfőbb katonai, egyik legfőbb gazdasági és politikai szövetségesünkkel művelünk, valahogy ki kell szorítani a hírekből. Ez kábé úgy sikerült, mintha a gyerek a matek egyeséről egy igazgatói intővel terelné el a figyelmet.
Ugyanis az internetadó és annak a kommunikációja mindannak a szakmaiatlanságnak, demokratikus deficitnek és arroganciának a zanzája, ami az USA-val való perpatvarunkhoz vezetett.

Minden részlet az internetadóról ITT.

Az internetadó alapjaiban szakmaiatlan. Az a magyarázat, hogy a telefonálás IP alapon zajlik és emiatt kikerüljük a telefonadót, hülyeség. Egy napja próbálok szervezni egy találkozót egy pesti barátommal (én óbudai vagyok), a legendásan ostobán megszervezett útfelújítások és csatornázások miatt feladtuk, hogy találkozni tudunk értelmes időben. Helyette Skype-on fogjuk megbeszélni a dolgokat. Nem telefonon és nem az adó kikerülése miatt, hanem azért, mert így nem pazaroljuk az időnket, nem pöfögtetünk benzint feleslegesen. Ha megnézzük a többi vektort: bankadó, reklámadó, norvégalapcsesztetés, rezsicsökkentés, oktatáspusztítás: akkor felsejlik a kép.

Ne bankolj interneten, használj készpénzt, ne korszerűen kommunikálj, igazából ne is kommunikálj, ne végezz energiakímélő beruházásokat, ne gondolkodj. Üljél otthon, nézd a köztévét (de ne IP-tévén, mert az baszott drága lesz), várd a központi csodát, és utána húzz a közmunkádra, a többit a vezér megoldja. Akinek ez nem fekszik, az szabadon elhúzhat Nyugatra. Nem baj, mert legalább nem zavarsz bele a nemzeti szellemi végelgyengülési programjába.

A putyinizmus és minden más antidemokratikus rendszer alapja a tömegek alacsony műveltsége, az egyirányú kommunikáció. Következménye: a szakmaiatlan döntések sorozata (mint ez is). A szakmai szervezetek véleményének kihagyása, az állandó rövid távú haszonszerzés a hosszú távú fejlődést teszi lehetetlenné.

Az internetadó a magyar putyinizmust azoknak a srácoknak a számára is érthetővé tette, akik eddig szartak a politikára és csendben tolták otthon a zenét, a torrentet vagy ne adj’isten a pornót. Bytheway: az internetadóval – ha marad a jelenlegi tervezett szintje – olcsóbb lesz egy valódi numera, mintha azt a LiveJasminon keresztül nyomod full HD-ban. Köszönjük a valódi élményeket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik