Tudomány

Űrhajót épít a magyar ufókutató

A 69 éves nyugdíjas az indiai templomok alapján építette meg az új űrhajóhajtóművet – írja a Bors.

Tóth László ígérete szerint, ősszel robbant a pesti ufókonferencián, és bemutatja a találmányt. „Ezután már jöhetnek a NASA szakemberei, akik kivihetik és kipróbálhatják az űrben. Számításaim szerint ezzel már a naprendszer széléig is el lehet majd utazni. Egy Mars-utazás nyolc hónap helyett akár két hétre is lerövidülhet és vissza is lehet vele jönni” – mondta el az üzemmérnök a Borsnak.

A legnagyobb élménye, ami egyébként a jelen felismeréshez is vezetett az indiai templom, a Kandárija Mahadéva volt. Ezen szemet szúrt a sok, hatalmas tárcsa. Gondolatban ezeket a rendszereket megforgatva rájött, hogy belső erők keletkeznek.

Az általa kidolgozott hajtómű előnye szerinte, hogy nem elégetett üzemanyag tolja előre a járművet, hanem belső erők működtetik. Ez a csillagokhoz vezető út, mert egyébként a hajtóanyag mennyisége behatárolja a lehetőségeinket.

Tucatnyi ufó jön Magyarországra évente

Tavaly márciusban íra meg a Hír24, hogy Orbán Viktor szóvivője mennyire cinikusan válaszolta a Magyar Ufókutató Szövetségnek arra a kérésére, melyben a magyarországi ufóaktákat követelik a kormánytól. Mint arról beszámoltunk, Havasi Bertalan csak ennyit felelt nekik: „eddig sem ufóaktákkal, sem idegenekkel nem találkozott a Miniszterelnökségen, de lehet, hogy csak nagyon jól álcázzák magukat”.

Az ufós szervezet elnöke szomorúan vette tudomásul, hogy a szóvivő egy viccel ütötte el a kérést.

Kalmár Lajos a Hír24-nek akkor azt mondta, hazánkban is sok földönkívüli kapcsolatteremtés történik. A Magyar Ufókutató Szövetség elnöke elmesélt egy 1996-os pápai esetet, amikor egy katonai vadászgép találkozott egy űrbéli repülő járművel, melynek légiszerencsétlenség lett a vége. Kalmár nem szerette volna részletesen taglalni a történetet, de nyilvánvalóvá tette, hogy a balesetben többen meghaltak, és az áldozatok közül nem mindenki volt ember…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik