Tech

Látványos drónshow mutatta be a Marvel filmuniverzum új rosszfiúját

Matt Winkelmeyer/Getty Images
Matt Winkelmeyer/Getty Images
Galactus a jövőre érkező Fantasztikus Négyesben tűnik majd fel.

San Diegóban már javában tart napjaink egyik legnagyobb popkultúrális eseménye, a San Diego Comic Con (SDCC), ahol rendre felvonul a képregényvilág apraja-nagyja, a nagy hollywoodi stúdiók is számos meglepetéssel érkeznek a rendezvényre, és nincs hiány videójátékos és egyéb bejelentésekben sem.

Idén a Marvel Studios is nagy erőkkel vonult ki az eseményre, és július 26-án nemcsak a héten debütált Deadpool & Rozsomák című legújabb filmjükből volt sztárokkal zsúfolt vetítés, de az este folyamán látványos drónshow-val szórakoztatták az SDCC résztvevőit – illetve az eseménynek otthont adó kaliforniai várost.

Az égbolton több tucat drón jóvoltából nemcsak Deadpool és Rozsomák hatalmas feje bukkant fel, de a stúdió az egyik legjobban várt filmjének, a Fantasztikus Négyesnek is csapott egy kis hírverést, hiszen San Diego felett nemcsak a szuperhőscsapat ikonikus logója tűnt fel, de az egyik legnagyobb ellenségük, Galactus is tiszteletét tette – ő valamilyen formában fel fog tűnni a 2025-ben érkező rebootban is.

A Fantasztikus Négyes forgatása amúgy pont a napokban veszi kezdetét, és sokan arra számítanak, hogy a címszereplő csapatot alakító színészek ott lesznek az SDCC-n is.

A szereplőgárdát még februárban leplezte le a Marvel: Reed Richards szerepében a legnagyobb franchise-okat (Star WarsThe Last of Us stb.) sorra behúzó Pedro Pascal tűnik fel, Sue Storm bőrébe Vanessa Kirby (A korona, Mission Impossible-filmek)bújhat, Johnny Storm szerepében a Stranger Things negyedik évadában hatalmasat alakító Joseph Quinn-t láthatjuk, míg Ben Grimm karakterét a sokak számára a The Bear (A mackó) című sorozatból ismerős Ebon Moss-Bachrach alakítja. A drónshow keretében feltűnő Galactus szerepét pedig Ralph Ineson kapta meg.

A film 2025. július 25-én kerül a mozikba az Egyesült Államokban, a rendező Matt Shakman. Ő főleg a sorozatok világából lehet ismerős a filmrajongók számára, hiszen a közelmúltban olyan szériákon dolgozott, mint a Marvel Studios égisze alatt készült WandaVision, a New York-i médiamogul elit életét bemutató Utódlás vagy éppen a szuperhősműfajt elég rendesen kiforgató A fiúk (The Boys).

Galéria
Matt Winkelmeyer/Getty Images
Nézze meg galériánkat a drónshow leglátványosabb elemeiről!
Kapcsolódó
Stan Lee nem az a makulátlan legenda, akinek sokan gondolják
A híres képregényalkotó születésének 100. évfordulójára készült dokumentumfilm nem nagyon törődik azzal, hogy megmutassa Lee igazi arcát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik