Tech

Ilyen új emojikat kapnak hamarosan az iPhone felhasználók

Aytaç Ãnal / Anadolu Agency / Getty Images
Aytaç Ãnal / Anadolu Agency / Getty Images

Márciusban érkezik az Apple eszközeire az iOS 17.4-es frissítése, amellyel – sok egyéb újítás mellett – új emojik is elérhetővé válnak a felhasználók számára – írja a MacRumors.

Amint a 24.hu beszámolt róla, a Unicode Consortium nevű szervezet még tavaly jelentette be, hogy korábban sosem látott hangulatjelekkel bővíti a több 3500 emojit tartalmazó kínálatot. Az új ikonok természetesen nemcsak az Apple eszközeire érkeznek, hanem előbb-utóbb minden okoskészüléken és platformon elérhetővé válnak majd, csak némi időbeli különbséggel. Annyi azonban bizonyos, hogy a iPhone-okon már márciusban – az iOS 17.4 telepítését követően – kedvünkre küldözgethetjük őket.

Az eddigi felhozatal fejét rázó és bólogató arcokkal bővül, de kapunk főnixet, barna gombát, limeszeletet, törött láncot és gendersemleges családokat is.

Az iOS 17.4 legnagyobb újdonsága azonban nem a vadiúj hangulatjelek bemutatkozás lesz, hanem hogy az App Store mellett más alkalmazásboltok is elérhetővé válnak majd az Apple eszközein. Hogy ennek mi az oka, és hogyan fogja megváltoztatni a felhasználók életét, arról alábbi cikkünkben részletesen beszámolunk:

Így változik meg az Apple-felhasználók élete Európában
Az Apple az Európai Unió nyomására márciustól bevezeti az alternatív alkalmazásboltok és fizetési rendszerek lehetőségét, azonban amennyire lehetett, annyira kifacsarták a jogszabályt a maguk javára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik