Tech

Már az első nap rekordot döntött az új Pókember

SIE
SIE

Már a megjelenés napján 2 és fél milliónál több példányt vásároltak meg a Marvel’s Spider-Man 2-ből a PlayStation 5 tulajdonosok – jelentette be a Sony. Ezzel az új Pókemberes játék a leggyorsabban fogyó PlayStation Studios cím lett, megelőzve többek között az egy évvel ezelőtt kiadott God of War Ragnarököt.

SIE

A Marvel’s Spider-Man 2 október 20-án jelent meg (egyelőre) kizárólag PlayStation 5 konzolokra, és a rekordmagas eladási szám olyan szempontból nem meglepő, hogy a 2018-ban indult széria második számozott része az idei év egyik legjobban várt játéka volt, az exkluzivitás ellenére is. Már az első rész is átlagon felüli program volt, a Miles Morales főszereplésével készült spinoff is remekül teljesített, a folytatás pedig sikeresen ugrotta meg a magasra tett lécet. Ahogy a tesztünkben is írtuk,

A Marvel’s Spider-Man 2 egyértelműen az idei év egyik legjobb játéka, olyan alkotás, ami bizonyosan meg fogja dobni az amúgy is elég népszerű PlayStation 5 eladásait.

Habár a Sony pontos információt nem közölt azzal kapcsolatban, hogy a 2,5 millió eladott példányból mennyi volt digitális és fizikai verzió, de szinte biztos, hogy az Insomniac Games alkotása meglendíti a PlayStation 5 konzol eladásait – aminek mindkét változatából novemberben érkezik a karcsúsított verzió.

Az új Pókember pedig azért is érdemes a figyelemre, mert a magyar játékosoknak egy különlegességet is tartogat, hiszen akad benne egy olyan küldetés, ahol a szereplők konkrétan a mi nyelvünkön beszélgetnek – erről itt írtunk részletesebben.

Kapcsolódó
A Marvel’s Spider-Man 2 kenterbe veri az elmúlt évek összes szuperhősfilmjét
Az immár két Pókembert felvonultató játék lehengerlő, a történetet pedig úgy kanyarították tovább az alkotók, hogy a Marvel-filmek forgatókönyvírói elbújhatnak szégyenükben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik