Tech

Látványos harcokkal futott be a Star Wars: Jedi Survivor új előzetese

Electronic Arts
Electronic Arts
Természetesen a Star Wars Celebration nem maradhatott videójátékos újdonság nélkül.

Harmadik napja tart a 2023-as Star Wars Celebration, és bár a filmes és sorozatos újdonságokról már korábban lehullott a lepel, azért még mindig tartogat meglepetéseket a rendezvény: új előzetest kapott például az április 28-án érkező Star Wars: Jedi Survivor videójáték.

A 2019-es, kifejezetten jól sikerült Star Wars – Jedi: Fallen Order folytatása öt évvel az előzmény után veszi fel a fonalat, és továbbra is Cal Kestis kalandjait követi nyomon, aki társaival együtt igyekszik életben maradni a Birodalom által vasmarokkal szorított galaxisban.

A Jedi Survivor kizárólag újgenerációs konzolokra (PS5, Xbox Series s és X), illetve PC-re jelenik meg, játékmenet szempontjából pedig új fénykard stílusokat, nagyobb területeket és hátasokat kínál a játékosoknak – na meg a korábbinál sokkal szebb látványt és egy vadonatúj történetet.

A játékot kiadó Electronic Arts ugyanakkor nemcsak a sokak által várt videójáték új előzetesét hozta el a londoni Star Wars Celebrationre, de az eseményen tiszteletét tette a Cal Kestist alakító Cameron Monaghan is, aki nemcsak a hangját, de a fizimiskáját is kölcsönzi a karakternek, és hozzá csatlakozott a játék rendezője, Stig Asmussen. A trailer levetítése előtt beszélgettek egy kicsit a játékról (ami természetesen jó lesz), elmondták, hogy mennyire nagy megtisztelés a Star Wars univerzum részének lenni, majd elpoénkodtak azon, hogy külön nem jelentették be a poncsók visszatérését, amiből rengeteget kaptunk az előzmény Star Wars – Jedi: Fallen Orderben.

Kapcsolódó
Újabb Star Wars-film készül Daisy Ridley főszereplésével
Érkeznek az első információk a Lucasfilm és a Disney jövőbeni terveiről.

A 24.hu a Disney vendégeként vesz részt a rendezvényen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik