Tech

Folytatódik a tűzoltás: újabb javításokat kap a PC-s The Last of Us

Naughty Dog
Naughty Dog

Március 28-án megjelent a The Last of Us Part I számítógépes portja, amit jelentős várakozás övezett, a tavaly bemutatkozott PS5-ös változat PC-s átirata azonban nem sikerült valami jól. A fejlesztő Naughty Dog azóta folyamatosan a javításokon dolgozik, amelyből ezen a héten is kapnak majd egy nagy adagot a felháborodott rajongók – írja a GamesRadar.

A fejlesztőcég hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy kedden egy hotfix, a hét második felében pedig egy nagyobb javítás is érkezik majd a játékosokhoz. A hotfix elsődlegesen az egérrel vezérelt kameramozgásoknál fellépő remegést, illetve a váratlan összeomlásokat hivatott orvosolni.

A Naughty Dog elismerte, hogy a The Last of Us Part I számítógépes változata nem éri el azt a minőséget, amit a rajongók elvárnak és megérdemelnek, ám arra biztatták a rajongókat, hogy legyenek türelemmel. A több ezer negatív visszajelzést begyűjtő PC-s portot érintően a fejlesztők jelezték, az is fontos, hogy az Nvidia, az AMD és az Intel legújabb grafikus vezérlőivel álljunk neki a játéknak, ugyanis ezekre optimalizálták a játékot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik