Tech

Családi Game Pass-csomagot tesztel a Microsoft

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Hónapok óta pletykálnak róla, most pedig valósággá vált: a Microsoft elkezdte tesztelni az Xbox Game Pass Ultimate családi csomagot. Az új ajánlatot először Kolumbiában és Írországban próbálhatják ki a felhasználók, amely lehetővé teszi számukra, hogy akár négy másik személlyel megosszák a csomagjukat. Ennek egyetlen feltétele, hogy ugyanabban az országban tartózkodjanak – írja az Engadget.

Az említett országok lakói simán megvásárolhatják az Xbox Game Pass – Insider Preview csomagot a Microsoft Store-ban, igaz, a feliratkozáshoz létszámlimitet kötöttek. Ha az illető már Game Pass-tag, az előfizetésedből hátralévő időt a pénzérték alapján átváltja Microsoft: egy hónap Game Pass Ultimate 18 napot jelent a családi csomagból. A csomag havidíja ez alapján nagyjából 25 dollár (9700 forint) körül alakul majd.

Kapcsolódó

Amennyiben valaki ki szeretné próbálni az új csomagot, meg kell várnia, amíg a tagsága lejár, vagy új fiókot is létrehozhat. Érdemes megjegyezni, hogy az Xbox All Access-csomaggal rendelkezők nem jogosultak erre. A portál szerint a Microsoft célja ezzel a lépéssel a felhasználók számának növelése, bár a családi csomag megjelenésével néhány egyéni Game Pass-előfizető nagy valószínűséggel le fog morzsolódni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik