Tech

Ezek a játékok jönnek augusztusban az Xbox Game Pass-re

Jakub Porzycki / NurPhoto via AFP
Jakub Porzycki / NurPhoto via AFP

Egy sor új játék érkezik augusztusban a Game Pass-re az Xbox-felhasználók legnagyobb örömére, derül ki az Xbox bejelentéséből.

A legnagyobb név ezek közül az Ubisoft open-world játéka, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, amely augusztus harmadikától a játékosok rendelkezésére áll. A shooter-rajongók a játék során akár három fős csapatokat is létrehozhatnak, akikkel közösen Bolívia veszélyes területeire lépve a Santa Blanca kartell ellen harcolhatnak.

Augusztus 4-én a Turbo Golf Racing is felkerül a Game Pass-re, ráadásul rögtön a megjelenése napján. A játék nagyon hasonlít a Rocket League-re abban az értelemben, hogy mindössze annyi a dolgunk, hogy pályán tartsuk az autónkat, miközben hatalmas golflabdákat pofozgatunk. A játékosok felturbózhatják az autóikat, a pályákon pedig hatalmasakat ugrathatnak és szaltózhatnak a kocsikkal a versenyek során. Ezen a napon kerül fel a kínálatba a Shenzen I/O elnevezésű puzzle-játék is.

Augusztus 9-én, szintén a játék megjelenésének napján érkezik majd meg a felhasználókhoz a Two Point Campus. A szimulációs indie-játék felhasználói iskolai igazgatók és tanárok bőrébe bújhatnak, akik saját kampuszukat építhetik fel, és alakíthatják. A kampusz azonban nem hétköznapi, ugyanis többek között lovagok tanítanak a hadviselés művészetére.

Augusztus 11-én megjelenik felhőben, valamint konzolon és PC-n is a Cooking Simulator, az Expeditions: Rome és az Offworld Trading Company pedig PC-re érkezik. Emellett új DLC-t kap a Sea of Thieves és Sniper Elite 5 is. Múlt hónapban az Xbox szintén egy nagyszabású Ubisoft-játékkal, a Watch Dogs 2-vel bővítette könyvtárát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik