Tech

Kiszivárogtak a PlayStation Plus januári ingyen játékai

Hiába járunk már december végén, a Sony egyelőre nem leplezte le a PlayStation Plus előfizetés mellé januárban érkező ingyen játékok listáját. Nem úgy a Dealabs nevű oldal, akik ismét megelőzték a hivatalos leleplezést: ha lehet hinni a forrásnak, akkor jövő januárban a Deep Rock Galactic (PS4/PS5), a Dirt 5 (PS4/PS5) és a Persona 5 Strikers (PS4) lesz elérhető a szolgáltatás előfizetőinek. Habár ez csak szivárgás, így nem lehetünk 100 százalékig biztosak abban, hogy tényleg ezek lesznek az ingyen játékok, de az esélyeket nagyban növeli, hogy a Dealabs az előző hónapokban is pontosan „megjósolta” az előfizetőkre váró programokat.

A játékok várhatóan 2022. január 4-től lesznek elérhetők a PS Plus előfizetők számára, január 3-ig pedig elérhető a decemberi kínálat: egyrészt a Godfall című akciójáték, a valamivel könnyedebb LEGO DC Super Villains és a soulslike műfajt erősítő Mortal Shell. Nem szabad továbbá elfelejteni, hogy szintén 2022. január 3-ig zsákolható be további három PlayStation VR-játék: a The Persistence, a The Walking Dead: Saints & Sinners és az Until You Fall.

A PS Plus egy extra szolgáltatás a PS4 és PS5 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a playstationös videojátékok multiplayer része is használható legyen, továbbá extra kedvezményeket, ingyen profilképeket és témákat biztosít a PlayStation Store-ban, illetve lehetővé teszi, hogy a játékmentések a felhőbe kerüljenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik