Tech

Legendás videójáték ihlette a LEGO legújabb építőjátékát

A legendás, 25 évvel ezelőtt piacra dobott Super Mario 64 ihlette a dán játékgyártó legújabb kifejezetten felnőtteknek szóló LEGO készletét, ami alapból egy, a videójátékból ismert kérdőjeles kockát formáz, de kihajtogatható belőle a program négy legendás pályája. A cég nem először dob piacra Nintendo licencen alapuló termékeket, hiszen tavaly debütált a gyerekeket célzó LEGO Super Mario termékvonal, illetve szintén 2020-ban került a boltokba a klasszikus NES konzolt formázó építőjáték, ami mellé még egy apró tévét is össze lehetett rakni.

A 2064 alkatrészből álló, vadiúj LEGO Super Mario 64 ? Block október 1-től lesz megvásárolható 64 990 forintért, és a klasszikus videojáték szerelmesei nemcsak a Peach’s Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain és a Lethal Lava Trouble pályákat kapják meg miniatürizálva LEGO kockákból, de olyan ikonikus karakterek apró másait is megépíthetők lesznek, mint például Mario, Princess Peach, King Bob-omb, Chain Chomp, Big Bully és Mr. I, Lakitu.

Kapcsolódó
A LEGO Super Mario jóval több, mint aminek elsőre tűnik
A világon az elsők között próbálhattam ki az idén augusztusban érkező LEGO Super Mario készleteket, amelyek egyesítik a klasszikus videó- és a dán építőjátékok által nyújtott élményt.

A szettnek ráadásul van egy olyan extra tulajdonsága is, hogy kompatibilis a LEGO Super Mario termékvonal speciális Mario és Luigi figuráival, azaz az építménynek vannak olyan elemei, amiket a két bábu szenzorával beolvasva a testvérpár egyedi hangokat és animációkat jelenít meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik