Tech

Itt a Samsung legújabb zajszűrős fülese, a Galaxy Buds2

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A Samsung a héten mutatta be a legújabb hajlítható kijelzős okostelefonjait, illetve a Galaxy Watch4 okosórákat, de ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal sem maradtunk újabb TWS fülhallgató nélkül, hiszen a gyártó leleplezte a Galaxy Buds2-t. A négy színben (zöld, lila, fekete és fehér) érkező, mindössze 5 grammos füles természetesen nemcsak vezeték nélküli zenehallgatást biztosít, de az aktuális trendeknek megfelelően az aktív zajszűrés sem maradt ki a repertoárból.

Galéria
Mohos Márton / 24.hu

Típusát tekintve a Galaxy Buds2 in-ear, tehát agybadugós kialakítású, és a formás burkolat alatt két dinamikus meghajtó felelel a hangélményért, az egyik a magas hangtartományért, a másik pedig a mélyközépért felel. A fülhallgató egészen könnyű, 41,2 grammos tokjába egy 472 milliamperórás aksi került, míg a fülesekben egy-egy 61 milliamperórás telep kapott helyet. A Samsung ígérete szerint az utóbbiak akár 7,5 óráig is bírják egyetlen töltéssel (nyilván zajszűrés nélkül), míg a tok további 21,5 órányi energiát biztosít az apró kütyük számára.

Kapcsolódó
Megérkeztek a Samsung új hajlítható kijelzős csodamobiljai
Már kézbe is vehettük a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 okostelefonokat.

A Galaxy Buds2 55 ezer forintos áron kerül a boltokba augusztus 27-én, és érdekesség, hogy a Galaxy Wearable alkalmazás azúttal már nemcsak az okostelefonokon lesz elérhető, de PC-n is, olyan funkciókkal, mint a zajszűrés állítása illetve a hangszínszabályzás, az Auto Switch funkció pedig lehetővé teszi több forrás (telefon, tablet, számítógép, stb.) kezelését, tehát mindig azt az eszközt fogja megszólaltatni, amin éppen elindítottunk valamilyen zenét vagy videót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik