Tech

Hamarosan a Vodafone is bevezetheti az eSIM-et

Getty Images
Getty Images

A Vodafone legfrissebb, július 30-án hatályba lépett általános szerződési feltételeinek szövegezése erősen arra utal, hogy a szolgáltató hamarosan elérhetővé teszi az eSIM technológiát. Még beszédesebb, hogy a szifon.com szerint a myVodafone oldalán a SIM kártya szekció alatt megjelenik az eSIM-re való váltás opció, amennyiben belépünk az előfizetésünkkel.

Az oldal tájékoztatása szerint viszont online még nem intézhető el az igénylés, csak személyes, vagy telefonos úton lehetséges. Az oldal alapján előfizetés típusától függően ennek egyszeri díja is lesz, ami 2500Ft – írja a portál.

A hazai szolgáltatók közül elsőként a Telekom vezette be az eSIM-et, ami az előrejelzések szerint két év múlva már az elsődleges kártyamegoldássá lép elő. 2025-re már 80 százalék lesz a részaránya az ilyen készülékeknek az új értékesítéseknél – írtuk korábban.

Kapcsolódó
Itt a jövő SIM-kártyája, amit már kézbe sem kell venni, csak letölteni (x)
Egyszerű, gyors, kényelmes – manapság sok mindenre húzzák rá ezeket a jelzőket, de lássuk, hogy a hétköznapokban milyen valódi előnyöket hoz a SIM kártyák következő generációja, az eSIM, aminek bevezetésében Magyarország az élen jár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik