Tech

Július 27-én leplezik le a Nothing első nagy dobását

Július 27-én, magyar idő szerint délután 3 órakor leplezik le a Carl Pei alapította Nothing első termékét, amiről már azt is tudni, hogy egy Ear (1) névre keresztelt TWS fülhallgató lesz. Habár a piac finoman szólva is telített az ilyen jellegű termékekkel, a Nothing első kütyüjének bemutatóját mégis a szokásosnál nagyobb várakozás előzi meg, ami főleg a márka alapítójának köszönhető.

Nothing

Carl Pei évekig felelt a OnePlus telefonokért, 2020-ban viszont távozott a gyártó cégtől, majd saját céget alapított Nothing (semmi) néven. A jelek szerint a vállalat első körben az audio-szegmensben igyekszik babérokat szerezni, egyedi dizájnt és kiváló hangzást ígérve, és a friss márka iránti érdeklődést az is fokozza, hogy Pei cégét olyan ismert emberek támogatták, mint például az első iPodot megálmodó mérnök, Tony Fadell. És nem ő volt az egyetlen tech fenegyerek, aki fantáziát látott az új vállalkozásban: Steve Huffman (Reddit), Kevin Lin (Twitch), vagy éppen a híres youtuber Casey Neistat közreműködésével a Nothing első körben 7 millió dollár támogatást kapott, amit a Google Ventures is kiegészített további 15 millió dollárral.

Hogy a súlyos összegekben mért bizalom mennyire volt megalapozott, az egy hónap múlva, július 27-én fog kiderülni, mikor végre leleplezik a már hónapokkal ezelőtt beharangozott fülhallgatót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik