Tech

Kicsomagolós videókon csodálható a Sony PlayStation 5

A Sony szeptember közepén leplezte le, hogy fog kinézni a PlayStation 5 és a lemezmeghajtó nélküli PlayStation 5 Digital Edition, majd nemrég az is kiderült, milyen lesz az újgenerációs konzol felhasználói felülete.

Európában, így Magyarországon is november 19-től válik megvásárolhatóvá mindkét gép, ezzel szemben az Egyesült Államokban, Japánban, Kanadában, Mexikóban, Ausztráliában, Új-Zélandon és Dél-Koreában már november 12-én a boltokba kerülnek. Itthon a sima PS5 modell 184 999 forintba kerül majd, a lemezmeghajtó nélküli Digital Editionért pedig 149 999 forintot kérnek.

Ám mivel lejárt az embargó, a sajtó egyes képviselői és a népszerű YouTube-videósok is elkezdték közzétenni benyomásaikat azokról a példányokról, melyekre már a megjelenés előtt rátehették a kezüket. A neten már jószerével lehet találni a tipikus kicsomagolós, úgynevezett unboxing videókat, a konzol méreteit más konzolok méreteivel összehasonlító videókat, és mindenféle videókat, amikre addig lehet csorgatni a nyálunkat, amíg nem jelenik meg hivatalosan is a konzol.

playstation 5
Így néz ki a PlayStation 5 felhasználói felülete
Végre kiderült, hogy mit láthatunk majd, ha bekapcsoljuk a PlayStation 5 konzolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik