Tech

Így néz ki a PlayStation 5 felhasználói felülete

playstation 5
playstation 5

A Sony szeptember közepén leplezte le, hogy pontosan hogyan fog kinézni a PlayStation 5 és a lemezmeghajtó nélküli PlayStation 5 Digital Edition, ugyanakkor az újgenerációs konzol felhasználói felületéről nem sokat lehetett tudni – egészen mostanáig. A gyártó ugyanis közzétett egy majdnem 12 perces videót, amiben a Sony szakemberei részletesen bemutatják, miképp változik a felület és menürendszer a PlayStation 4-en megszokott változathoz képest.

A koncepció egyes elemeiben ugyan emlékeztet arra, amit az elmúlt évek során megtapasztalhattunk a PlayStation 4 gépeken, de a PS5 képességeinek köszönhetően egészen új lehetőségek és funkcók várják azokat, akik idén ősszel vagy a későbbiekben beruháznak a Sony új konzoljának valamelyik változatára.

Európában, így Magyarországon is mindkét gép november 19-től lesz kapható, ezzel szemben az Egyesült Államokban, Japánban, Kanadában, Mexikóban, Ausztráliában, Új-Zélandon és Dél-Koreában már november 12-én a boltokba kerül az újgenerációs konzol mindkét változata. Itthon a sima PS5 modell 184 999 forintba kerül, a lemezmeghajtó nélküli Digital Editionért pedig 149 999 forintot kérnek.

playstation 5
Megvan a PlayStation 5 ára és megjelenési dátuma
Végre kiderült, mikor és mennyiért érkezik a PlayStation 5 konzol.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik