Tech

Az Apple bejelentette, mikor mutatja meg az iPhone 12-t

Több hét pletyka után biztossá vált az iPhone 12 bemutatójának hivatalos dátuma: az Apple október 13-án tartja a nagy leleplezést, amire már kiküldte a meghívókat, rajta a „Hello, sebesség” mottóval. Egy ideje tudni lehetett, hogy a hagyományos szeptemberi rajt idén nem lesz kivitelezhető a koronavírus-járvány miatt, de bejelentés nélkül sem maradt a hónap, hiszen megmutatták az Apple Watch 6-otés az új  iPadeket.

Az iPhone 12-ről az elmúlt hetekben már sokat szivárogtattak a belsős forrásokhoz közeli emberek. Tudjuk, hogy külsőre egy négyzetesebb kialakítást kap (hasonlóan az iPad Próhoz), és támogatni fogja az 5G-t. A széria négy modellt kínálhat, a legkisebb 5,4 hüvelykes, míg a legméretesebb 6,7 hüvelykes méretben várható. Ilyen nagy iPhone-t egyébként még sosem terveztek, sőt, a kapható árnyalatok palettájára felkerülhet a sötétkék is.

A TechRadar szerint nem csak a telefont mutathatják meg a cupertinóiak, de az Airpods Studio csúcskategóriás fejhallgatót, valamint az Airtag nevű Bluetooth-alapú nyomkövető eszközt is.

(Kiemelt kép: Apple)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik