Tech

Itt az olcsó(bb) Samsung Galaxy S20

A Samsung bemutatta a Galaxy S20 család legújabb tagját, a Galaxy S20 Fan Edition készüléket, ami a Galaxy S20 4G-s változatánál jutányosabb áron – 324 990 forint helyett 249 990 forintról indul. A dél-koreai gyártó bevallása szerint a koronavírus-járvány miatt jó lenne, ha a felhasználók minél szélesebb köre hozzáférne a technológiához.

Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnökének elmondása szerint a felhasználók visszajelzései alapján döntöttek arról, mely funkciókat fogják beépíteni az új készülékbe. A Galaxy S20 széria legfontosabb megoldásai, mint például a folyamatos görgetést lehetővé tevő kijelző, az MI alapú kamera, a fejlett processzor, a szívós akkumulátor, és a bővíthető tárhely mind megtalálhatók az új Galaxy S20 FE-ben is. Adott a 32 megapixeles előlapi kamera a tetra-binning technológiával, és a hátlapi kamerarendszer nagy dobása, a harmincszoros Space Zoom ultranagyítás. Az elejére 6,5 colos Infinity-O Super AMOLED kijelzőt kapott, ami 120Hz-es képfrissítésre is képes, és adott a 4500 milliamperórás akkumulátor is.

Hatféle színben: Ködös Piros, Ködös Narancs, Ködös Levendula, Ködös Menta, Ködös Kék és Ködös Fehér árnyalatokban lesz választható október 2-tól a szolgáltatók és a viszonteladók weboldalán keresztül 249 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Fotó: Samsung
Nem szükséges a legdrágább Samsung Galaxy S20, ha kukkolni szeretne
A Samsung Galaxy S20 alapmodell, és a kicsit nagyobb Galaxy S20+ is remekül muzsikál.

(Kiemelt kép: Samsung)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik