Tech

Új okosórákat és fülhallgatókat villantott a Huawei

A Huawei megtartotta a koronavírus-járvány miatt elcsúsztatott éves fejlesztői konferenciáját, ahol kiemelte, hogy a jövőben az okostelefonok mellett sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a különböző okoseszközökre, kiegészítőkre és a notebookokra. Ez alkalomból egy sor új terméket is megmutattak a viselhető kütyük palettáján.

Bemutatkozott többek közt a Freebuds Pro vezeték nélküli sztereó fülhallgató, ami támogatja az intelligens aktív zajszűrést, méghozzá úgy, hogy azonosítja a különféle zajtípusokat. A cég elmondása alapján ez rendelkezik az eddigi Huawei audiótermékek közül a legjobb zajszűrési teljesítménnyel. Emellé érkezik a FreeLace Pro, ami a Freebuds Próhoz hasonlóan 40dB-ig támogatja a zajszűrést, és szintén megtámogatják használati szokásokt követő algoritmusok. Öt percnyi töltés elegendő öt órányi zenehallgatáshoz, a teljes töltöttség pedig egy teljes napi használatot biztosít.

Fotó: Huawei

De érkeztek órák is, a Huawei Watch GT 2 Pro és a Huawei Watch Fit készülékekkel bővült a Huawei Watch termékcsalád. A Huawei Watch GT 2 Pro kéthetes üzemidőt, több mint 100 edzésmódot, valamint profi fitneszfunkciókat ígér, az egészségügyi szenzorokat is tovább fejlesztették az elődhöz képest, amivel pontosabb pulzusértékeket ad. Új edzésmódokkal pedig valós idejű teljesítménykövetést és még részletesebb elemezést kaphatnak mozgásukról a felhasználók.

Az 1,64 hüvelykes AMOLED kijelzős Watch Fit pedig az első Huawei sport okosóra, ami lekerekített téglalap-formát kapott, természetesen szintén fejlettebb pulzusmérővel és vízállósággal. A sportgyakorlatokat immár animációkon keresztül is lehet nézni, többek közt az alapgyakorlatokat. Akár tíz napig is bírja egy feltöltéssel, és támogatja a gyorstöltést, amivel öt perc alatt nyerhető egynapnyi szufla.

Huawei P40 Lite
Jövőre jönnek az első Android nélküli Huawei telefonok
A HarmonyOS új verziója már alkalmas arra, hogy okostelefonokra is felkerüljön.

(Kiemelt kép: AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik