Tech

Meglepő néven jöhet a Samsung következő csúcsmobilja

Amikor a Samsung Galaxy S széria a tizedik iterációjához ért az S10-zel, többen gondolták, hogy a logika szerint annak utódja a Galaxy S11 lesz, ám ekkor nagyot ugrott a gyártó – jött a Galaxy S20. Ennek alapján többen is feltételezik, hogy jövőre Galaxy S30 néven kéne érkeznie a következő generációs változatnak, ám egyre több korai szivárgás szól arról, hogy Galaxy S21 elnevezésre lehet számítani. Erről most a korábban több alkalommal is hitelesen szivárogtató UniverseIce számolt be a Twitteren, aki emellé elhintette a „Project U” fedőnevet is, amiről egyelőre még senki nem tudja, mire utalhat, de vélhetően a mobil belsős kódnevéről van szó.

Korábbi pletykák szerint az elnevezést az is indokolja, hogy a modell lényegében az S20 továbbfejlesztett verziója lesz és nem hoz különösebben nagy újításokat. A belsejébe a Snapdragon 875 lapkakészlet kerülhet, Európában pedig a hagyományoknak megfelelően Exynos chip. Szokásosan három variáns várható, a Galaxy S21 alapmodellen túl elérhető lesz Plus, valamint Ultra kiadás. Kamerák terén szintén 108 megapixeles főegység várható, de fejlettebb változatban.

Persze hogy biztosat tudjunk, addig még 2021-ig várni kell, de vélhetően a következő hónapokban sem maradunk pletykák nélkül.

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik