Tech koronavírus

Videós randikat tesztel a Tinder

A koronavírus-járvány alatt a távolságtartás a már meglévő kapcsolatok fenntartását is nehezebbé teszi, nem hogy az újak kialakítását, így a randiappok felhasználóinak is visszafogottabbnak kell lenniük. Ahogy a tanórák és a meetingek átkerültek a különféle videócsetes alkalmazások felületére, úgy a Tindernek is eszébe ötlött, hogy a társkeresők is örülnének talán hasonló újításnak. Az ötleten valójában már évek óta gondolkodnak, de a járvány most meglehetősen aktualizálta a megvalósítását.

Az appban megkezdődött az új Face to Face funkció tesztelése, ami egyfajta videóhívásos randit tesz lehetővé. Természetesen csak akkor használható, ha mindkét fél kölcsönösen szimpatikusnak találja egymást, és elfogadják a felhasználási feltételeket, miszerint tilos a meztelenkedés, a zaklatás és a gyűlöletbeszéd.

A funkciót egyelőre csak pár országban, Ausztráliában, Franciaországban, Dél-Koreában, Chilében, Brazíliában, Spanyolországban és az Egyesült Államokban tesztelheti a felhasználók szűk köre, még nem tudni, hogy mikor válik világszerte elérhetővé mindenki számára.

Fotó: Tinder

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik