Tech

Akadozik a Vodafone (ex-UPC) hálózata, sok helyen nincs net és tévé

Frissítünk!

A Vodafone Magyarország sajtóosztályán elmondták, hogy szombat este Budapest egyes kerületeiben néhány ügyfél rövid ideig fennakadást tapasztalhatott a vezetékes szolgáltatás elérésében. A szolgáltató szakemberei a hibát rövid időn belül kijavították, a Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenségért.

Szombat este nyolc óra előtt nem sokkal probléma lépett fel a Vodafone vezetékes hálózatában – írja a HVG. A közösségi médiát elárasztó ügyfélpanaszok szerint több Vodafone-előfizető is szolgáltatás nélkül maradt szombat este. A lap szerint az első jelzések fél nyolc után érkeztek a közösségi felületekre,

majd nyolc óra körül megsokasodtak a jelzések.

A probléma a UPC felvásárlás után átvett vezetékes hálózaton nyújtott szolgáltatásokat érinti: többeknél netezni és tévézni sem lehet. Sokan a leterhelt ügyfélszolgálat elérhetetlenségére is panaszkodnak. A Vodafone egyelőre nem tett közzé hivatalos információt, de az ügyfelek által megosztott információk szerint a vállalat ügyfélszolgálatán Budapest X., XIV, XVII. kerületeit jelölik meg problémás területként.

A UPC-től átvett szolgáltatásokkal nem először van idén problémája a Vodafone-nak, a legutóbbi, április végi leállás okairól egy nagyobb cikkben számoltunk be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik