Tech

Mutatjuk a Facebook leghülyébb beállítását

A magyarok nagy része érthető módon magyar nyelven használja a Facebookot, míg az idegen nyelveket gyakorlóknak hasznos lehet a tanult nyelv beállítása, ám kérdéses, ki szeretné mondjuk fejjel lefelé megjelenített angol szöveggel használni a közösségi oldalt. Márpedig erre is van lehetőség jó pár éve, amit csak azok az élesszeműek szúrhattak ki eddig, addig elidőztek a nyelvi beállítások közt.

A fejjel lefelé állított szövegezés angol nyelvvel működik és pár kattintással beállítható. Keressük meg a közösségi oldal általános beállítások menüjének alján a listázott nyelveket, majd a plusz gombbal nyissuk meg az összes választható opció listáját. Itt fogjuk látni az English (uʍop əpısdՈ) opciót.

Fotó: 24.hu

A vicces lehetőséget valószínűleg érdekességként hagyta meg a Facebook, ami egyébként arra is használható, hogy valaki idegesítő tréfát űzzön a munkatársával, amennyiben nem zárta le a számítógépét. Egyes fórumokon lehet is olvasni olyan kétségbeesett felhasználókról, akiknél egyszer csak feje tetejére állt a Facebook – most már ön is tudja, hogy ez az ízetlen tréfa ennek a beállításnak köszönhető.

A végeredmény valami ilyesmi lesz:

Fotó: 24.hu

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik