Tech

Meglepő dolgot mértek a Samsung Galaxy S20+ kamerájával kapcsolatban

A független és az egész mobilpiac által hivatkozási alapnak tekintett DxOMark szakportál közzétette méréseit a Samsung Galaxy S20+ hátlapi kamerarendszerével kapcsolatban. A dél-koreai cég idei Galaxy S-szériájának tagja 118 pontot ért el, ami jónak számít – sőt, a jóval drágább Galaxy S20 Ultra által nyújtott minőségét is nagyon megközelíti, ami pedig 122 ponttal végzett,

így mindössze négy pont a különbség a drágább testvérhez képest.

Az összesített 118 pont a fotózásért kapott 127 pont, illetve a videókért járó 100 pontból tevődik össze. A Galaxy S20 Ultra előbbi kategóriában 132, míg utóbbiban 102 pontot produkált a méréseken. A teszt tanulsága, hogy ha elsősorban a kamera miatt választanánk valamelyik mobilt, a Galaxy S20+ remek választás, és nem feltétlen kell a combosabb Ultra modellt venni – világít rá a Gizchina. A Galaxy S20+ a tizedik helyével lekörözi például az iPhone 11 Pro Maxot és a Galaxy S10 Plust.

Fotózási képességekben egyébként az Ultra variáns is ugyan szép eredményt ért el, ugyanakkor csak a hatodik helyre volt elég a DxOMark jelenlegi listáján. Az S20 Ultra azonos pontszámon osztozik a Huawei V30 Pro készülékkel, és megelőzi a Huawei Mate 30 Pro 5G, a Xiaomi Mi 10 Pro, az Oppo Find X2 Pro, a Honor 30 Pro+ és a jelenlegi csúcsnak számító Huawei P40 Pro is.

Nem tudott a csúcsra törni a Samsung Galaxy S20 Ultra
A Samsung csúcsmobilja csak a hatodik helyet tudta megszerezni a DxOMark listáján.

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik