Tech koronavírus

A Telekom májusban is 10 gigabájt plusz mobilnetet ad mindenkinek a járvány miatt

Az új koronavírus járvány kezdetén a Telekom már hirdetett egy akciót, most pedig újabb kedvezményeket nyújt ügyfeleinek. A vállalat a mobil előfizetői számára május 31-ig meghosszabbítja a Telekom appban elérhető, az aktiválástól 30 napig felhasználható 10 GB ingyenes mobilnetet. Ez természetesen vonatkozik azokra is, akik korábban éltek az ingyen 10 GB lehetőségével, de már letelt a 30 napos felhasználási idő.

Érdemes szemfülesnek lenni: aki ma igényli a 10 GB-ot, az május 27-ig tudja elhasználni, és ezután május 31-ig ismét igényelhető újabb 10 GB, aminek az elhasználására újabb 30 nap áll rendelkezésre.

A cég továbbá szinte az összes kiegészítő adatopcióját úgy módosítja, hogy mind a havidíjas, mind a Domino ügyfelek a május 4. után aktivált opciók esetében a korábbi adatmennyiség dupláját kapják az eredeti árért, továbbáúj adatbővítő opciókat is bevezet havidíjas díjcsomagok mellé.

Az idősebbek extra híváskedvezményt is kapnak:

a 65 éven felüli, díjmentes hívási kedvezményeket nem tartalmazó otthoni telefon szolgáltatással rendelkező ügyfeleknél májusban a vezetékes telefon normál díjazású belföldi vezetékes, és alapdíjas mobil hívásai nem kerülnek kiszámlázásra, tehát ebben az időszakban csak a havidíjat kell megfizetniük.

Emellett a vállalat május végéig 1000 ingyenes, belföldön mobilon lebeszélhető perccel támogatja a Magyar Telekommal közvetlenül szerződő kisüzleti előfizető háziorvosok munkáját, ami belföldi alapdíjas mobil és vezetékes számok hívására fordítható.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik