Tech

Ismét új játékmóddal bővül az ingyenes Call of Duty

Az Activision március 10-én indította útjára az ingyenesen játszható Call of Duty: Warzone-t, amit az elmúlt egy hónapban 50 millió ember próbált ki. A játék népszerűsége nemcsak abból fakad, hogy a Call of Duty-széria egy új részéről van szó, de közrejátszik, hogy a Warzone a battle royale műfajt bővíti, a koronavírus miatti korlátozások is hatással lehetnek a játékosszámra, de az sem elnyagolható, hogy

a fejlesztők folyamatosan bővítik a programot.

Kezdetben csak háromfős csapatokban játszhattunk a battle royale és a plunder módokban, mostanra viszont már egyedül vagy négyfős osztagok részeként is belevethetjük magunkat a 150 személyes küzdelmekbe, ahol az a cél, hogy a kör végére csak mi vagy a csapatunk tagjai maradjanak életben.

Így tölthető le az ingyenes Call of Duty Warzone
Maradjon otthon és játszon egyszerre 149 másik emberrel!

Ezt a képletet bolondítja meg a héten érkező Scopes and Scatter Guns Trios nevű játékmód, melynek lényege, hogy a térképen csak mesterlövész puskákat és shotgunokat találhatunk, ami igencsak megváltoztatja, hogyan vadásszuk le az ellenlábasainkat. Ahogy az már a névből is sejthető, ebben a módban háromfős csapatok részeként játszhatunk, és érdemes azt is tudni, hogy az új lehetőség a hagyományos trió helyére érkezik, szóval jó eséllyel csak ideiglenes változásokról van szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik