Tech

Egy hónap alatt 50 millióan ugrottak rá az ingyenes Call of Dutyra

Csak március 10-én jelent meg, de már 50 milliónál is több regisztrált játékosa van az ingyenes Call of Duty Warzone-nak – jelentette be a játékot kiadó Activision. Ezzel a rekorddal az Infinity Ward alkotása az egyik leggyorsabban növekvő ingyenesen játszható program lett a videojáték iparban.

Mindez persze nem akkora meglepetés, hiszen már a megjelenést követően látszott, hogy a népszerű széria ezen darabja hatalmas siker lesz: az első két napban már 6 millióan csatlakoztak az online lövöldözéshez, a 30 millió eléréséhez pedig elég volt mindössze 10 nap.

Így tölthető le az ingyenes Call of Duty Warzone
Maradjon otthon és játszon egyszerre 149 másik emberrel!

A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt ingyenesen elérhető program battle royale műfajú (akár csak a Fortnite vagy a PUBG), ami nem ismeretlen terep a Call of Duty-sorozat számára, hiszen már a 2018-as Black Ops 4 rendelkezett ilyen játékmóddal. A Warzone-ban egyedül, illetve három vagy négy fős csapatokban lehet játszani, és mint minden battle royale esetében, itt is az a cél, hogy a játékos vagy a csapata legyen az utolsó túlélő azon a térképeken, ahol egyszerre 150 felhasználó vadászik egymásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik