Tech koronavírus

A koronavírus miatt elhalasztották az idei év egyik legjobban várt játékának megjelenését

A The Last of Us Part II eredetileg februárban került volna a boltok polcaira, de a fejlesztők tavaly május 29-re módosították a megjelenés időpontját. Ennek a dátumnak most lőttek, hiszen a Naughty Dog – magyar idő szerint – tegnap este bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt egyelőre meg nem nevezett időpontra csúsztatják a program kiadását. Elvileg 2020-ban megkapjuk a játékot, de hogy mikor, azt nem tudni. Hasonló sorsra jutott továbbá az Iron Man VR is, ami a PlayStation 4 virtuális valóság kiegészítőjéhez készül – jelenleg erről a játékról sem tudni, hogy pontosan mikor várható a megjelenése.

A PS4-exkluzív The Last of Us Part II az idei év egyik legjobban várt videojátéka, a hét évvel ezelőtt PlayStation 3-ra kiadott The Last of Us folytatása. A program egy fiktív jövőbe repíti a játékosokat, ahol egy gombafertőzés megtizedelte a bolygó lakosságát, romba döntve az emberi civilizáció jelentős részét.

Az első epizódban ebben a világban kellett helyt állnunk a két főszereplővel, Ellie-vel és Joellel, akik a második részben is visszatérnek. A The Last of Us sokak szerint minden idők egyik legjobb videojátéka, megjelenésekor egyaránt lenyűgözte a kritikusokat és a vásárlókat, így nem csoda, hogy hatalmas várakozás előzi meg a folytatás érkezését – a Naughty Dog alkotását mi is feltettük azon listánkra, amiben különféle játékokat ajánlottunk karantén idejére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik