Tech

Még kész sincs, de már hatalmas siker a Mount & Blade 2: Bannerlord

Hétévnyi várakozás után a TaleWorlds Entertainment tegnap korai hozzáférésben (early access) elérhetővé tette a Mount & Blade 2: Bannerlord című játékát, ami egy csapásra hatalmas siker lett.

A program órákkal a megjelenést követően a Steam legkelendőbb játéka lett, több, mint 100 ezer aktív játékossal, olyan sikercímeket utasítva maga mögé, mint a Doom Eternal vagy a Half-Life: Alyx. Ennek persze köze lehet ahhoz is, hogy rengetegen vannak kötelező vagy önként vállalt elkülönítésben otthon, így jóval nagyobb az érdeklődés a videojátékok iránt, mint általában.

A Mount & Blade 2: Bannerlord egy stratégiai elemekkel megtűzdelt, jókora szabadságot biztosító akció-szerepjáték, ami a középkorban játszódik, és a játékos feladata, hogy egy csapatot építve küldetéseket hajtson végre, hatalmas csatákban vegyen részt, és a programból ezúttal sem maradnak ki az ostromok, amik természetesen sokkal kidolgozottabbak, mint a korábbi epizódokban. A játék még csak korai hozzáférésű, ami annyit tesz, hogy még nincs teljesen kész, de a Steam áruházban ettől függetlenül már megvásárolható (50 euróért) és játszható is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik