Tech koronavírus

A Vodafone 15 gigabájt plusz internetet ad mindenkinek a járvány miatt

A Telekom és a Telenor után a Vodafone is bejelentette, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzet okán március 17-től 15 GB extra mobilnetet kínálnak a feltöltőkártyás, havidíjas lakossági és a kisvállalati ügyfeleinknek – számlázási ciklusonként 5-5 GB-ot, ami a My Vodafone applikáción keresztül aktiválható. Ez azt jelenti, hogy a vállalat három hónapon keresztül biztosít 5 GB-os adatkeretet az ügyfeleinek.

A távközlési vállalat ugyanakkor nem állt meg itt:

az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu), adatkeret használat nélkül lesznek elérhetők lakossági ügyfeleink számára a tanítási év végéig, illetve a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja is, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található.

Emellé minden otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező ügyfelünk számára elérhetővé teszik a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig. A Premium TV csatornák UPC TV előfizetéssel érhetőek el, míg a FilmBox Pro csomag UPC és Vodafone TV előfizetéssel is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik