Tech

A legerősebb androidos mobillal állhat elő a Xiaomi

A Lenovo egy hete sokat sejtető posztot tett közzé a kínai Weibo közösségi oldalon, amelyek alapján úgy tűnik, hogy kifejezetten a játékosoknak tervezett androidos mobillal készül a Legion márkanév alatt. A gyártó által közzétett egyik kép szerint az AnTuTu mérésén több mint 600 ezer pontot ér a mobil teljesítménye, ami a jelenlegi csúcsot tartó Xiaomi Mi 10 pontszámánál is több. Ezért egy hete többen is úgy emlegették a rejtélyes eszközt, mint a közelgő legerősebb androidos mobilt.

A Xiaomi a források szerint még ennél is magasabbra tenné a lécet, és nem adná olyan könnyen a címet a Lenovónak. A kínaiak már március 3-án bemutathatják a Black Shark 3 okostelefont, ami állítólag 620 952 ezer pontot ért el az AnTuTu teljesítménymérőben. Ez a legmagasabb érték, amit valaha mértek a benchmark szolgáltatással.

Forrás: Xiaomi

Korábbi pletykák alapján a Black Shark 3-at Snapdragon 865 chipsettel szerelik fel, így adott lesz az 5G-támogatás. Kap továbbá 16GB RAM-ot, QHD kijelzőt 120Hz-es képfrissítéssel, és 4750 milliamperórás akkumulátorral, ami támogatja a 65W-s gyorstöltést. Ennek köszönhetően mindössze 38 perc alatt teljesen fel lehet majd tölteni a nulláról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik