Tech

Így működik a brutális, 100-szoros nagyítás a Samsung új mobilján

Az idei Galaxy S-szériával leginkább a fotózásra és videózásra gyúrt rá a Samsung, és a Galaxy S20 Ultra viszi a prímet, ami többek közt 100x digitális zoomra képes és 8K-ban rögzít felvételeket. Münchenben az összes új modellt kézbe vehettük még a hivatalos bemutató előtt, bővebb beszámolónkat itt olvashatja.

Ahogy mi is írtuk, a 100-szoros nagyítás elsőre rengetegnek tűnik, véleményt csak alaposabb tesztelés után mondanánk róla, hiszen a kiállítóteremből nyíló városi panorámát esőcseppek mosták el az üvegen keresztül. Hogy mire képes a mobil, arról egyre több videó kerül ki a netre. Ben Geskin videós is közzétett a Twitteren egy GIF-et, ami remekül szemlélteti a bődületes nagyítást.

A felvételhez érdemes hozzátenni, hogy állványról készült, a 100-szoros nagyítást után pedig az ultraszéles látószögű kamerára váltottak át, ami még látványosabbá teszi a mobil és a látható részlet közti távolságot.

A dél-koreai gyártó kedden az új S-széria mellett a Galaxy Z Flipet is megmutatta, ami már a második próbálkozása a hajlítható kijelzős telefonok szegmensében.

A Samsung nem viccel: a Galaxy S20 Ultra olyat tud, amit más mobil nem
A Samsung bemutatta a Galaxy S20-széria modelljeit, amiket még a hivatalos leleplezés előtt ki is próbálhattunk.

(Kiemelt kép: Dömös Zsuzsanna / 24.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik