Tech

Ez lehet a Samsung következő hajlítható kijelzős mobilja

Mielőtt még a Motorola előrukkolt volna a RAZR mobil modern, hajlítható paneles változatával, a Samsung is egyértelművé tette, hogy egy kagylóhéj kialakítású modellen dolgozik. Ennek fényében nem is annyira meglepő, hogy most szivárogtatott képek is előkerültek a készülék prototípusáról. Egy Wang Ben Hong nevű felhasználó a Weibón osztott meg öt olyan felvételt, amiken állítólag már a Samsung kagylóhéjas modellje látható, a cég második hajlítható modellje a nemrég hazánkban is kaphatóvá vált Galaxy Fold után.

Forrás: Wang Ben Hong

A felvételeken csak a készülék korai külsejét láthatjuk, a benne lévő specifikációkról még vajmi keveset tudni. Annyi biztos, hogy a panelba vájt kameralyuk a felső hangszóró alatt helyezkedik majd el kijelző tetejének közepén, és hogy a hosszúkás kialakítású mobilt vertikálisan lehet félbehajtani, aminek köszönhetően kényelmesebben elférhet a zsebben a Galaxy Foldnál. Összehajtott állapotban egy külső kijelzőt láthatunk, valamint két kamerát LED-es villanó társaságában.

A feltöltő további információkat nem osztott meg, így még sok a kérdés. Az egyik legfontosabb például, hogy a dél-koreai cég hova pozicionálja majd az eszközt, újabb méregdrága modellről van-e szó, vagy egy megengedhetőbb árú, szélesebb rétegnek is hozzáférhető középkategóriás hardverrel bővítenék-e a hajlítható kijelzős portfóliót.

Ez a jövő telefonja, de még nem vagyunk rá felkészülve
A Samsung Galaxy Fold egyaránt jól használható telefonként és táblagépként, de az Android korlátai miatt még nem olyan, mint amilyennek szeretnénk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik