Tech

Ettől a mobiltól le fog esni a Star Wars-rajongók álla

A Samsung egy különleges okostelefonnal készül a Csillagok Háborúja fináléjára, amit december 13-én adnak ki. Az idén bemutatott Samsung Galaxy Note10+ csúcsmobil Star Wars Special Edition nevű verzióját a filmbeli Kylo Ren nevű karakter inspirálta, így a készülékház és annak elemei fekete és piros színeket kaptak. A kamerasziget is piros körvonallal emelkedik ki a fekete hátlapon. Még az S Pen digitális stylus sem maradt ki, az immáron élénk pirosban pompázó toll leginkább egy lézerkardra emlékeztet.

Az egyedi dizájnon túl a telefon tárhelyén speciális tartalmakat kap a felhasználó, például háttereket, animációkat, ikonokat és egyedi hangmintákat. A csomag része továbbá egy pár Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató.

Forrás: Samsung

A Star Wars: Skywalker kora december 19-én kerül a mozikba. A Samsung egyedi mobilját december 13-án kezdik árusítani az Egyesült Államokban az Amazon, Best Buy, Microsoft áruházakon keresztül 1300 dollárért (kb. nettó 370 ezer forint), de a Samsung hivatalos weboldalán és a Samsung Experience boltokban is hozzáférhető lesz. A modell megjelenik még Ausztráliában, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Hong Kongban, Dél-Koreában, Norvégiában, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Törökországban és az Egyesült Királyságban is. Magyar forgalmazásról egyelőre nincsenek információink.

A Samsung Galaxy Note10 olyat nyújt, amit más mobiltól nem kapunk meg
A Samsung idei Note mobiljai mindenben jobbak, mint az előd, de ez kevés ahhoz, hogy rögtön a boltba rohanjanak a vásárlók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik