Tech

Taroltak a Samsung idei újdonságai

A Samsung 46 új termékinnovációs megoldását ismerték el a Consumer Electronics Show (CES) 2020 Innovációs Díjával, köztük három termék a Legjobb Innováció díjat nyerte el kategóriájában. A nívós elismerés a legújabb technológiát használó, kiemelkedő formatervezésű és egyedi kialakítású termékeket és szolgáltatásokat tünteti ki.

Ebben az évben a vállalat díjnyertes megoldásai között több termékkategória is megtalálható: többek közt kijelzők, gaming eszközök, szoftverek és mobilalkalmazások, beágyazott technológiák, fenntarthatósági megoldások, otthoni audiovizuális eszközök és kiegészítők, viselhető okoseszközök, mobileszközök és kiegészítők.

A Samsung Galaxy Note10 olyat nyújt, amit más mobiltól nem kapunk meg
A Samsung idei Note mobiljai mindenben jobbak, mint az előd, de ez kevés ahhoz, hogy rögtön a boltba rohanjanak a vásárlók.

Okostelefonok terén a Galaxy Fold kihajtható eszköz, a Galaxy Note10+ 5G, a Galaxy S10 5G csúcsmobilok kaptak elismerést. A Galaxy Fold egy teljesen új termékkategóriát hoz létre, új anyagokat és technológiákat egyesít. Az 5G-képes Galaxy Note S10-eket pedig pedig arra tervezték, hogy a felhasználók kihasználhassák az 5G hálózatok teljes erejét, a Note10 modellek emellett továbbfejlesztett S Pent kaptak a kiemelkedő hardver mellé – írja a cég közleményében.

Olcsóbb kategóriában is kiemelkedő termékekkel büszkélkedhet a cég, díjazták a Galaxy A50-et is, amiért elérhető áron kínálja mindazt, amire egy felhasználónak szüksége lehet: fejlett kamerarendszert, kiemelkedő kijelzőt, gyorsan töltődő és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátort.

Végre egy megfizethető okosóra, ami pontosan méri a pulzust
Ilyen pontos pulzusméréssel még nem találkoztunk, de EKG-t még nem lehet vele mérni, hiába van meg a technológia. Így szerepelt két Samsung Watch Active 2 a tesztünkön.

Díjazták továbbá a Galaxy Watch Active2 okosórát, a 30.72TB PM1733 SSD-t, illetve a Global Goals applikációt. Utóbbi a Samsung és az ENSZ Fejlesztési Programjának (UNDP) együttműködésében készült, egyszerre edukációs eszköz és az adományozásra használható platform.

„ Ez az év mérföldkő számunkra a CES-en díjazott termékek számát illetően. Hatalmas elismerés a Samsung szakemberei számára, akik a kiemelkedő innovatív megoldások mögött állnak” – mondta el YH Eom, a Samsung észak-amerikai elnöke és vezérigazgatója.

A CES Innovációs Díját a kiállítás tulajdonosa és szervezője, a Consumer Technology Association, CTA támogatja. A Samsung több díjazott terméke is megtekinthető lesz a CES 2020 rendezvényen, 2020. január 7-től 10-ig a Samsung standjánál a Las Vegas Convention Center Központi Csarnokában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik