Tech

Windows 10 már 3200 forintért (X)

Itt az idő, hogy beszerezheted a Windows 10-et akár 3200 forintért.

Január 14. Ez lesz az a nap, amikor a Microsoft megszünteti a Windows 7 támogatását, így az erőforrásokat átcsoportosíthatja az újabb rendszerekkel foglalkozó részlegekre. Ez megtörtént annak idején a Windows XP-vel is, ami sokak szerint a legjobb operációs rendszer volt a Hetes előtt. Szerencsére nem kell búslakodni, ugyanis a Windows 7 helyét átvette a tizes verziószámú ablakos szoftver, ami sokak örömére még tovább fejlődött és szinte csak jobbá vált az idők során. Ezt jól mutatja az a tény, hogy világszerte 900 millió aktív eszközön fut mindenki kedvenc Microsoft terméke.

Azok, akik valamiért mégis a Windows 7-nél maradtak, most lehetőségük nyílik olcsón beszerezni egy számukra megfelelő Windows 10 licencet, ugyanis a GoodOffer24 webshopban rendkívül kedvező áron mérik a népszerű rendszert.

Mi az a GoodOffer24 és miért válaszd őket?

A GoodOffer24 egy webáruház, ahol rendkívül nyomott áron jól ismert szoftvereket szerezhetsz, úgy mint a Windows 10, Office 2016 vagy Office 2019.

A GoodOffer24 nagyon jó értékeléseket kapott a tíz éves működése során, amit akár te is megtekinthetsz a Trustpilot oldalukon. A vásárlástól az aktiválásig csak pár perces folyamat egy licencelés, de amennyiben probléma lépne fel, a 24/7-ben rendelkezésre álló online ügyfélszolgálat igyekszik a lehető leghamarabb segíteni nektek.

Akciók és kuponok – Windows 10 és még több szoftver

A Windows 7 támogatásának közelgő megszűnésére rengeteg terméket akciózott le a GoodOffer24, így az alábbi listából könnyedén kiválaszthatjátok a nektek tetsző Windows 10 verziót. Az XLGO25 kuponkóddal 25% kedvezményt kaptok az oldalon szereplő listaárakból, így a lentebb felsorolt összegekért vásárolhattok magatoknak licencet.

Ahogy fentebb már említettük, Office 2019 kulcsokat is vásárolhattok, ráadásul ez is elérhető Windows 10-zel egy pakkban, amivel még olcsóbban szerezhetitek be a két szoftvert. Az XGo24Office2019 kuponnal 30% kedvezményt kaptok a listaárakból.

Gyors „szállítás” és támogatás

A Goodoffer24.com-os rendelést követően kimondottan hamar megkapjuk, amiért fizettünk, de ha esetleg nem érkezne meg az email, érdemes megnézni a spam mappát is. Ha mégis valamilyen problémába ütköznénk, a webshop által üzemeltett ügyfélszolgálathoz bármikor fordulhatunk, bármilyen kérdéssel. Őket az info@goodoffer24.com email címen lehet elérni, és készséggel segítenek bármilyen felmerült kellemetlenség során, illetve kifejezetten kérték, hogy ezen az elérhetőségen keressék őket az ajánlat legalitásában kételkedők is, szívesen megválaszolnak bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdést.

Érdemes megjegyezni, hogy mielőtt használnánk a Microsoft szoftverekhez szánt kulcsokat ezekről a linkekről tudjuk letölteni a kívánt szoftvereket:

Windows 10

Microsoft Office

Ha érdekelnek további ajánlatok, akkor érdemes ellátogatni az oldalukra, hiszen rengeteg egyéb digitális terméket, játékkódokat is megtalálhattok a Goodoffer24-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik