Tech

Itt a megoldás, ha idegesítené a Samsung Galaxy Note10 képernyőbe vágott előlapi kamerája

A Samsung augusztus elején rántotta le a leplet a Galaxy Note termékcsalád legújabb tagjairól a 10 és 10+ készülékekről, amiknek az egyik legszembetűnőbb új tulajdonsága, hogy a Galaxy S10 telefonokkal ellentétben az előlapi kamerát rejtő lyuk nem a képernyő jobb oldalára, hanem a kijelző közepére került. Szerintünk ugyan ez egyáltalán nem zavaró, de biztos akadnak olyanok, akiket irritál, hogy az okostelefonjuk egy küklopszra hasonlít, és nekik lehet jó hír, hogy szerencsére van megoldás!

A Samsung Galaxy Note10 olyat nyújt, amit más mobiltól nem kapunk meg
A Samsung idei Note mobiljai mindenben jobbak, mint az előd, de ez kevés ahhoz, hogy rögtön a boltba rohanjanak a vásárlók.

Leleményes fejlesztők máris összeraktak egy olyan ingyen letölthető alkalmazást, amiben mindenki kedvére válogathat az olyan, 4K felbontású háttérképek között, amik lényegében „eltüntetik” vagy éppen „hasznossá” teszik a lyukat mindenféle ötletesen elhelyezett grafikákkal. A választék parádés, az egyszerű és humorosabb megoldások mellett ráadásul dögivel találhatók olyan munkák, amik olyan népszerű franchise-okhoz köthetők, mint például a Marvel-univerzum (és szuperhősei) vagy éppen a Dragon Ball.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik