Tech

Meglepő, mi az egyik legtrendibb szexbabás fantázia

A szexbabákat gyártó Silicone Sex World gyártó érdekes dolgokat árult el egy interjú során a The Daily Starnak a vásárlók titkos vágyaival kapcsolatban. A cég elmondása szerint egyre ritkábban kapnak olyan kéréseket ügyfeleiktől, hogy valamilyen hírességre hasonlító babát szeretnének, viszont egyre gyakoribb,

hogy a férfiak egy ismerősük barátnőjéről mintázott példányt vásárolnának otthonra.

„Vannak ügyfeleink, akik hírességek babái iránt érdeklődnek, de korántsem olyan népszerűek az ilyen darabok, mint gondolnák. Néhány furcsa kérést kapunk, például olyan babára, ami úgy néz ki, mint egy barát barátnője” –mesélte Andy Phelps a portálnak. A brit Sex Doll Official nevű cég vezetője, Jade Stanley is egyetért ezzel a jelenséggel, hozzátéve, hogy az emberek nagyon széles körben mozognak kéréseket illetően.

„A személyre szabottság értelmében tényleg bármi lehetséges. A kérés irányulhat egy hírességre, halott hozzátartozóra, vagy csak egy kívánatos személyre. Kérheted Kim Kardashiant, vagy a szomszédlányt” – osztotta meg a lappal.

A szexjátékok piaca elképesztő ütemben nő, előrejelzések szerint 2020-ra már 38 milliárd dolláros üzletté hízik, ami nagyban köszönhető a mesterséges intelligencia és a robotika térnyerésének. A szexbabák ráadásul nem olcsók, darabonként 10 ezer fontot is ki kell fizetni a fejlettebb változatokért. A cégek manapság már arra is képesek, hogy eleget tegyenek a vásárlók kéréseinek a legapróbb részleteket, például szem- és hajszínt, a különféle méreteket, vagy akár a szeplőket és hegeket illetően.

A Silicon Wives elmondása szerint az ügyfelek jelentős része 25-55 év közötti egyedülálló férfi, a női vásárlóknak pedig van egy olyan meghatározó szelete, akik a férjüket lepik meg ilyen eszközzel.

(Kiemelt kép: Steffen Trumpf/dpa)

A fáradhatatlan robotfalloszok nem helyettesíthetik az igazi férfiakat
A kapcsolatteremtés, az intimitás és az örömszerzés megélése egyre furcsább irányokat vesz a randiappok, az online pornó és a szexbabák korában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik