Tech

Már külföldön is használható a DIGI mobilszolgáltatása

Korábban mi is hírül adtuk, hogy a DIGI május 27-én elindította mobil telekommunikációs szolgáltatásait a magyarországi piacon saját mobilhálózatán, melyet az elmúlt négy évben jelentős tervezési, beruházási és kivitelezési folyamatok eredményeként hozott létre. Ezáltal a szolgáltató portfóliója teljessé vált, a vezetékes (kábeltelevízió, vezetékes internet, vezetékes telefon) szolgáltatások, és a műholdas televízió mellett a mobil (hang és adat) szolgáltatásokat is tartalmazza.

A szolgáltató a hétvégén sms-ben és honlapján keresztül tájékoztatta ügyfeleit arról, hogy bekapcsolták a roamingot is, így már az unió valamennyi tagállamában használható a DIGI mobilszolgáltatása.

„Mától elérhető cégünk roaming szolgáltatása, melynek köszönhetően ügyfeleink az Európai Unió összes tagállamában kedvező feltételekkel használhatják mobilszolgáltatásukat. A hívásindítás díja a DIGI magyarországi hálózatán belülre 0 Ft/perc, egyéb magyarországi hálózatokba 5 Ft/perc. Az SMS küldés díja a DIGI magyarországi hálózatán belülre 5 Ft/SMS, egyéb magyarországi hálózatokba 21 Ft/SMS. Az adatroaming használatának díja 0,488 Ft/MB.” – olvasható a szolgáltató tájékoztatójában.

A DIGI Mobil szolgáltatás egyelőre csak egyéni Előfizetők számára érhető el tesztüzemben. A lefedettségét a DIGI folyamatosan bővíti, a digi.hu/lefedettseg honlapon egy lefedettségi térképet is lehet követni. Illetve itt olvasható azon települések listája is, ahol a szolgáltatás kereskedelmileg elérhető.

A DIGI is elindította mobilszolgáltatásait
Több év tervezés után a DIGI is terjeszkedik a mobil irányába.

(Kiemelt kép: iStock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik