Tech

A DIGI is elindította mobilszolgáltatásait

A DIGI május 27-én elindította mobil telekommunikációs szolgáltatásait a magyarországi piacon saját mobilhálózatán, melyet az elmúlt négy évben jelentős tervezési, beruházási és kivitelezési folyamatok eredményeként hozott létre. Ezáltal a szolgáltató portfóliója teljessé válik, a vezetékes (kábeltelevízió, vezetékes internet, vezetékes telefon) szolgáltatások, és a műholdas televízió mellett a mobil (hang és adat) szolgáltatásokat is tartalmazni fogja.

Forrás: DIGI

A hálózat elindításától a DIGI év végéig elérhető kedvezményes ajánlatot nyújt lakossági ügyfeleinek a DIGIMobil Teszt csomaggal. Az ajánlat a legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatást igénybe vevő DIGI/Invitel ügyfelek számára érhető el. A kedvezményes ajánlat hűségidő vállalása nélkül vehető igénybe, így az ügyfelek szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. A kedvezményes ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek.

A belföldi és EU hívások például percenként öt forintba kerülnek, az SMS darabonként 21 forint DIGI mobil irányba, míg minden egyéb mobil irányába 24 forint, a mobilnet pedig belföldön korlátlan.

Az ajánlat legfontosabb elemeit itt találja.

A lefedettséget még bővítik

A DIGIMobil szolgáltatás csak egyéni Előfizetők számára érhető el, amennyiben Előfizető a Lefedettség oldalon felsorolt települések egyikén rendelkezik bejelentett lakcímmel- olvasható a szolgáltató weboldalán. A lefedettséggel kapcsolatban azt írja a közlemény:

Annak ellenére, hogy a kültéri lefedettség sok településen, valamint fontosabb autópályákon és közutakon már elérhető, kezdetben csak azokon a településeken lesz kereskedelmileg is hozzáférhető a szolgáltatás, ahol a beltéri lefedettség is előrehaladott állapotban van.”

A szolgáltatás lefedettségét a DIGI folyamatosan bővíti, a digi.hu/lefedettseg honlapon egy lefedettségi térképet is lehet követni. Illetve itt olvasható azon települések listája is, ahol a szolgáltatás kereskedelmileg elérhető (erről még hiányoznak nagyobb városok, Kaposvárt például nem találtuk).

A szolgáltatási területen elérhető elméleti maximális le- és feltöltési sebesség a DIGI tájékoztatása szerint 22,1 Mbit/s , illetve 7,5 Mbit/s.

(Kiemelt kép: iStock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik