Tech

Megvan, mikortól lesz kapható a Samsung újratervezett hajlítható kijelzős mobilja

A Samsung első hajlítható kijelzős mobilja, a Galaxy Fold eredetileg áprilisban került volna a boltokba, de a dél-koreaiak gyártó pár nappal a megjelenés előtt visszahívta a készülék összes példányát, miután a tesztelőknek kiküldött példányok villámgyorsan tönkrementek,

volt olyan telefon, aminek egy nap után megtört a kijelzője.

Július elején a Bloomberg már arról cikkezett, hogy a Samsung már a kereskedelmi változat gyártásának végző stádiumában jár, de akkor még még nem volt hivatalos megjelenési dátum. A gyártó ugyanakkor most hivatalos közleményben tudatta a világgal, hogy a Galaxy Fold szeptemberben végre tényleg megvásárolhatóvá válik, ugyanakkor a cég napra pontosan még nem árulta el az értékesítés kezdetét, és azt sem, hogy első körben mely piacokon lesz megvásárolható a készülék.

Szeptemberben már tényleg megvásárolható lesz a hajlítható kijelzős Samsung mobil. Fotó: Samsung

A közlemény szerint a Samsung számára elsődleges, hogy olyan termékeket és technológiákat hozzon el a mobilinnováció területén, ami az egész iparágat előremozdítják és hozzájárulnak ahhoz, hogy a felhasználók azt tegyék, amit eddig nem tehettek. A Galaxy Fold bejelentés óta a Samsung folyamatosan fejleszti a készüléket, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa a vásárlók számára. A vállalat az elmúlt időszakban teljeskörűen felülvizsgálta a termék formatervezését, végrehajtotta a szükséges fejlesztéseket és szigorú teszteknek vetette alá a mobilt, hogy az elvégzett módosításokat ellenőrizze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik